Agrirepel Silo®

 

Agrirepel silo® is een unieke vernieuwing, een formule van hoogwaardige grondstoffen gecombineerd tijdens een uniek fabricageproces, om schade aan de gewassen te voorkomen. Het was het doen van E.P.R.D om ecologische problemen op te lossen waar boeren al lang mee kampen, als ook de winst te maximaliseren en het verlies van slechte folie te beperken.

Agrirepel silo® stelt een nieuwe standaardnorm, voor een betere kwaliteit van de silofolie. Met deze nieuwe silofolie, is het een geruststelling dat uw gewassen beschermd zijn tegen knaagdieren en vogels.

Agrirepel Silo®

Kwaliteit is zowel voor ons als voor jullie het belangrijkst.

®​

EIGENSCHAPPEN

Rol na rol, silo na silo  - Agrirepel® producten zijn ontworpen om u te voorzien van hoge kwaliteit en waarde.

Agrirepel®producten zijn meest innovatieve , rendabele en gebruiksvriendelijke producten uitgevonden in jaren. Ons labo heeft echt aan de landbouwer gedacht bij het ontwikkelen van het product Agrirepel®. Wij zijn niet zuinig geweest omdat kwaliteit boven alles staat. Zo hebben we de beste wikkelfolie gecombineerd met de veiligste en meest efficiënte toevoeging, om het probleem op te lossen voor landbouwer, waar ze al veel geld en tijd aan verspild hebben.

© 2016 EPRD. Met voorbehouden rechten

AGRIREPEL®
  • Facebook